fbpx

Workshop

Tijdens een workshop van 3 uur of 6 uur gaan we wat dieper in op de materie. Via verschillende methodieken en denkkaders zoomen we in op dat wat jullie liever anders zouden zien, wat al even ‘geparkeerd’ staat, maar nu echt aangepakt mag worden of waar vaak wordt rondgelopen, maar nu niet meer kan genegeerd worden.

Mogelijke onderwerpen:

Constructief samenwerken: Vaak leiden onduidelijkheden of onuitgesproken zaken tot misverstanden. Soms kan iets in het verkeerde keelgat schieten, terwijl je het zo niet bedoelde of er zelfs geen weet van hebt. Irritaties kunnen zicht onderhuids opstapelen, wat invloed heeft op de werksfeer, op de resultaten en pas in een laat stadium echt zichtbaar wordt. Het hoeft echter niet zo te lopen. We bekijken hoe we zaken meteen bespreekbaar kunnen maken, zowel vanuit het standpunt van de vrager als van de ontvanger, hoe er betere (werk)relaties kunnen ontstaan en een groeiklimaat en werkvreugde centraal komen te staan.

 – De (on)zin van goede voornemens: Waarom goede voornemens niet werken en wat wel werkt om een nieuwe gewoonte te ontwikkelen

Wens je graag meer info? Neem hier contact met me op.