fbpx

Workshops

Tijdens een workshop gaan we concreet aan de slag. Via verschillende methodieken en denkkaders zoomen we in op dat wat jullie liever anders willen zien, wat al even ‘geparkeerd’ staat of genegeerd wordt, maar nu echt aangepakt mag worden.

Een greep uit mogelijke onderwerpen:

Effectief en leuk vergaderen

Vaak wordt vergaderen geassocieerd met een vermoeiende inspanning en een tijdrovende opgave.

Het kan ook anders!

Wat dacht je van minder vergaderingen, die korter, effectiever en leuker zijn, met gemotiveerde, geïnteresseerde deelnemers en duidelijke haalbare acties en opvolging?

Vergadertechnieken
Communicatietraining

Constructief samenwerken

Vaak leiden onduidelijkheden of dingen die niet benoemd worden tot misverstanden. Iets schiet onbedoeld in een verkeerd keelgat, irritaties stapelen zicht onderhuids op,… Dat heeft weer invloed op de werksfeer en de resultaten, wat pas later echt zichtbaar wordt.
Het hoeft echter niet zo te lopen.
We bekijken hoe we dingen meteen bespreekbaar kunnen maken, zowel vanuit het standpunt van de vrager als van de ontvanger. Resultaat: betere, ontspannen (werk)relaties en een groeiklimaat waarin mensen met goesting komen werken.

De (on)zin van goede voornemens

Ontdek waarom goede voornemens het eigenlijk minder goed met je voor hebben en wat je in de plaats kunt doen om wel in actie te schieten én te blijven.
En ja, dat kan op een leuke, motiverende en effectieve manier! Leg je frustraties dus maar naast die foute kersttrui. 😉

Workshop Zoersel

Wens je graag meer info over deze workshops of heb je interesse in een samenwerking volledig op maat?
Neem dan hier contact met me op.