fbpx

Loopbaanbegeleiding

Soms komen vele wegen samen en bevind je je letterlijk op een knooppunt van mogelijkheden.
Welke job zie ik mezelf doen de komende jaren?
Is dat combineerbaar met mijn privéleven?
Of je doet je job nog graag, maar je mist iets. Je voelt je precies niet verbonden.
Voor je het weet geraak je verzeild in lijstjes met pro’s en contra’s en wijst het alle kanten op. Soms zit je vast en zie je het overzicht niet meer. Is dit het nu? Ik heb precies een afslag gemist…

Als je in de knoop zit, kun je je afvragen hoe dat komt of je kunt je afvragen hoe je eruit geraakt. Misschien vind je het later dan niet meer zo erg als je erin zit. Voor je ergens voor gaat, staan we stil bij waar jij voor staat. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen kun je je verhaal brengen en ontstaat er ruimte voor wat op de achtergrond is geraakt, of al even achter een hoekje staat te popelen.

Meer dan gewoon een methodiek, werpt inspirerend coachen een verfrissende blik op de mens en wat ons overkomt. Vanuit een warm kader, verhelderen we samen jouw doel. Dat kan zowel binnen als buiten al wandelend in de natuur. Via waardering, uitdaging en betrokken confrontatie, kom je in beweging en ga je stap voor stap richting jouw doel. Je (her)ontdekt jouw waarden en talenten, hoe je die kan inzetten en makkelijker keuzes maakt, die in lijn liggen van wie jij bent.

Ik ben alvast benieuwd. Welkom!

De loopbaanbegeleiding is erkend door de VDAB en het overkoepelend loopbaancentrum Coaching Life. Wie minstens 7 jaar werkervaring heeft, kan met de loopbaancheques 7u begeleiding krijgen voor slechts €80. Voorwaarden en meer praktische informatie hierover vind je hier.